A încercat să jefuiască un magazin, dar a fost pus pe fugă de vânzătoare

305
Un puști de 18 ani a încercat să jefuiască un magazin alimentar din Cernavodă, însă a fost pus pe fugă de vânzătoarea care s-a luptat cu el.
Vineri dimineață, la ora 4, un individ cu fața acoperită a reușit să pătrundă într-un magazin alimentar non-stop printr-un gemuleț dedicat servirii clienților pe timp de noapte. Cu fața acoperită cu un tricou, băiatul a încercat să o determine pe vânzătoare să-i dea toți banii din casă, amenințând-o. Numai că femeia, Mihaela Cristina Sima, nu s-a lăsat impresionată și s-a luptat cu hoțul. Văzând că nu reușește să o dovedească pe vânzătoare și că s-ar putea să mănânce și bătaie, Gemil Ali s-a decis să fugă. A scăpat, ieșind prin geamul prin care a intrat în magazin, fără a fura nimic.
Femeia a anunțat imediat poliția, care într-o oră și jumătate a reușit să îl găsească pe făptaș la domiciliul acestuia, din Cernavodă. Se pare că băiatul era un client fidel al magazinului și a fost recunoscut de vânzătoare când, în timpul luptei, i-a căzut tricoul de pe față.
Gemil Ali are 18 ani și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.
Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9568 secunde