Concurs A luat polițiștii și medicii la înjurat după ce s-a bătut cu un tânăr

517

Articole de la același autor

Un bărbat implicat într-o altercație a devenit violent în momentul în care polițiștii și cadrele medicale au ajuns la fața locului.
În seara zilei de 12 mai, ora 23,30, polițiștii din Pecineaga au fost sesizați despre faptul că o persoană din localitate a fost agresată. Deplasându-se la fața locului, oamenii legii i-au identificat pe Adrian Dumitru Negel, de 28 de ani, din Pecineaga și pe George Cojocaru, de 19 ani, din Mangalia, care, în urma unor discuții în contradictoriu, s-au lovit reciproc. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, primul dintre cei doi a avut un comportament violent față de lucrătorii de poliție, cât și față de personalul ambulanței ajuns la fața locului cărora le-a și adresat mai multe cuvinte jignitoare.
El a precizat că bărbatul recalcitrant a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a continuat sa se manifeste violent.
În altă ordine de idei, pe numele celui în cauză se află în lucru un dosar penal deoarece în ziua de 12 aprilie 2008, ora 1,30, polițiștii din localitatea 23 August l-au depistat în trafic conducând un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și având o îmbibație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9315 secunde