Drama unui agent de pază

A murit electrocutat în triajul CF Palas

1406
1
Un tânăr de doar 23 de ani, angajat ca agent de pază la SC Guard Security SRL București, a murit, sâmbătă dimineața, electrocutat.
Totul s-a întâmplat în triajul CF Palas, pe la ora 11.45, când colegii săi au anunțat, la 112, că Andrei Cristian Dumitru zace fără suflare lângă calea ferată, cu arsuri pe tot corpul. Medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face absolut nimic pentru tânăr decât să constate decesul.
Din primele cercetări, a reieșit faptul că tânărul s-a urcat pe un vagon cisternă care se afla staționat în triaj, intrând în zona de contact a rețelei de electrificare de 27.000 de volți, moment în care a fost electrocutat. Medicii au constatat că el avea arsuri pe 97% din suprafața corpului.
Polițiștii de la Transporturi Feroviare Palas au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs evenimentul. În paralel, și specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă au început o serie de verificări, pentru a se constata dacă moartea tânărului a fost cauzată de vreo încălcare a normelor privind protecția muncii.

Comentează știrea

Gila Dumitru( mama lui Andrei)
20 ianuarie 2012
drama unui agent de paza

Publicand numele fiului meu ati incalcat codul deontologic al ziaristului(conduita profesionala2.1.4)care prevede ca victimele accidentelor,calamitatilor infractiunilor,nu trebuie sa fie indentificate,cu exceptia in care exista acordul vadit ca identitatea lor sa fie dezvaluita sau cand un interes public major prevaleaza.Astept scuzele dvs pe prima pagina a ziarului,sperand astfel la o rezolvare amiabila. Gila Dumitru

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Ce spune Emil Boc despre cazul Huidu
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța, la un pas de tragedie!
Pagina a fost generata in 0.2331 secunde