A MURIT FOSTUL PRIMAR DIN EFORIE OVIDIU BRĂILOIU!

19041
7
A MURIT FOSTUL PRIMAR DIN EFORIE OVIDIU BRĂILOIU! - brailoiugf5-1496834290.jpg

Articole de la același autor

Fostul primar al orașului Eforie Ion Ovidiu Brăiloiu a murit la vârsta de 49 de ani. Fostul edil suferea de mai mult timp de cancer, dar se trata, iar starea sa se îmbunătățise în ultima vreme. Din păcate, el a fost găsit mort astăzi, într-o cameră a Hotelului Ambasador din București. A fost primarul orașului Eforie timp de 3 mandate. Era căsătorit și avea doi copii. Este fratele actualului senator PSD de Constanța, Liviu Brăiloiu.


Ovidiu Brăiloiu a pierdut mandatul de primar la alegerile de anul trecut în fața candidatului PNL, Robert Șerban. El a intrat, totuși, în Consiliul Local, însă, la scurt timp și-a dat demisia din funcția de consilier local fiind angajat ca director în cadrul primăriei Sectorului 5 din București.



Pe conturile de Facebook, colegii săi din PSD, foști sau actuali primari din Constanța, au început să transmită mesaje de condoleanțe.


"A plecat mult prea devreme spre cele veșnice dragul nostru prieten, coleg, Ovidiu Brăiloiu. Suntem alături de întreaga familie. Sincere condoleanțe!", a transmis primarul din Crucea, Gheorghe Frigioi. 


PSD Constanța regretă decesul lui Ovidiu Brăiloiu: "Nu te vom uita niciodată, Ovidiu!"

"Cu nespusă tristețe și nealinată durere, Partidul Social Democrat Constanța anunță trecerea la cele veșnice a celui care a fost prietenul, colegul și omul politic Ion Ovidiu Brăiloiu.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut și i-am admirat valoarea umană și profesională.

Cu gândul și sufletul, suntem alături de familia îndoliată în fața acestei grele pierderi și transmitem sincere condoleanțe.

Ion Ovidiu Brăiloiu a fost primarul orașului Eforie între 2004 și 2016 din partea Partidului Social Democrat.

Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa!"









Comentează știrea

europeanu
7 iunie 2017
Hot ordinar ca mazare

a murit un hot notoriu, Dumnezeu nu doarme. In iad cu el !

Europeanu2
7 iunie 2017
Sa-ti fie rusine dl Bucur

Odihneasca-se in pace! S-a stins mult prea devreme, sincere condoleante, cat despre "europeanu", dl. Bucur, nu v-a luat nimic si nu v-a dat nimic, nu vad de unde atata ura...

Europeanu2
7 iunie 2017
Sa-ti fie rusine Dl. Bucur

Daca dl. Brailoiu nu a fost in termenii si conditiile dumneavoastra sper sa va acomodati bine cu dl. Serban care prizeaza cocaina in biroul primariei si viziteaza saloanele de masaj (cu finalizare) mai des de cat va schimbati dumneavoastra chilotii....

Cucubau
7 iunie 2017
C

Un hot mai putin. Hotelurile alea din mamaia cum leau luat?

Relu
7 iunie 2017
un nerusinat

spun ca a fost un mare nerusinat nu un ...................ca asa ar fi meritat si sa ii spu dar sa ii stea pe suflet si lui si familiei lui tot ce a facut el in Eforie si cum si-a batut joc de locuitori din poiect 11 si 12

MARIAN LAURENTIU
8 iunie 2017
DE MORTI NUMAI DE BINE

PE 27-10-2017 FAC 40 DE ANI DE CAND AM SCOS ACTELE LA PRIMARIA CONSTANTA PE STRADA ECATERINA VARGA,VA ROG PE TOTI CARE A-TI SCRIS CUVINTE DE OCARA AICI NU FITI CARCOTASI CU INIMA INDOITA INTRUCAT EL A COLO SUS VA PLATI PENTRU FAPTELE SALE INZECIT,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

Lucian
8 iunie 2017
Dumnezeu sa i-l ierte.

L-am cunoscut si mi s-a părut un om ok. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7291 secunde