Ne pregătim de plajă! Strategii de adoptat atunci când vrei să slăbești

162
Ne pregătim de plajă! Strategii  de adoptat atunci când vrei să slăbești - nepreagatimdeplaja-1496834635.jpg

Articole recomandate

Este firesc să îți dorești să arăți bine la plajă - iar atunci când kilogramele în plus îți dau bătăi de cap, e bine să le ataci, ajutându-te de un plan riguros. Chiar dacă înseamnă să renunți la micile plăceri, rezultatele îți vor oferi cea mai grozavă răsplată, scrie clickpentru femei.ro

Vrei să pierzi doar câteva kilograme sau mult mai multe? Stabilește-ți un obiectiv realist. O slăbire bruscă, prin metode drastice, nu va face decât să îți dea organismul peste cap și să declanșeze probleme de sănătate. Nu este indicat să slăbești mai mult de 1 kg pe săptămână, și în niciun caz prin înfometare sau doar cu ceaiuri și pilule de slăbit. Nu uita, cel mai important este să găsești metoda care ți se potrivește.

Renunță la dulciuri

Zahărul rafinat este inamicul numărul unu al siluetei, așa că redu cantitatea pe care o consumi zilnic. Există studii care dovedesc că zahărul provoacă dependență, inhibând stimulii responsabili cu instalarea senzației de sațietate. Înlocuiește biscuiții, ciocolata, produsele de patiserie sau băuturile carbogazoase cu fructe proaspete. Toate aceste produse nu conțin fibre și substanțe nutritive, dar îți oferă cantități mari de zahăr. În schimb, fructele vor elibera zaharuri complexe, care se absorb treptat în organism și care au ardere lentă, menținând mai mult timp senzația de sațietate.

Fă mai multă mișcare

Încearcă să incluzi zilnic mișcarea în planul tău de slăbit pentru plajă. Fie că alegi să alergi o jumătate de oră în parc, să te plimbi cu bicicleta, să urci scările sau să faci câteva exerciții ușoare acasă, corpul tău va profita de pe urma exercițiilor fizice. Începe treptat, în timp rezistența ta la efort va crește. Dacă ai probleme de sănătate, e bine să ceri sfatul unui specialist, pentru a te informa cu privire la tipul de sport pe care îl poți practica.

Gândește-te doar la obiectivul final. De multe ori, mâncatul în exces se petrece pe un fond emoțional negativ, care te face să consumi mai mult decât ai de fapt nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7663 secunde