A murit și al doilea bărbat rănit în timp ce lucra la o conductă de termoficare!

163
A murit și al doilea bărbat rănit în timp ce lucra la o conductă de termoficare! - ambulanta-1517318916.jpg

Articole recomandate

Muncitorul rănit grav luni seara în timp ce lucra la o conductă de termoficare în zona Iuliu Maniu, în subteran, și care era internat la Spitalul Militar a murit.


Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila", pacientul a decedat marți, la ora 12,20.


Sursa citată precizează că pacientul a fost evaluat luni seara, în jurul orei 20,44, la Unitatea de Primiri Urgențe a SUUMC, de o echipă multidisciplinară, constituită din specialiști în medicină de urgență, chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri, ATI, oftalmologie, ORL și pneumoftiziologie.


"În urma consultului de specialitate s-a constatat că pacientul este în stare critică, având arsuri de gradul II B și III pe aproximativ 97% din suprafața corpului, cu suspiciune de arsuri de căi aeriene superioare. Conform procedurilor, s-a efectuat intervenția chirurgicală de urgență pentru toaleta primară a leziunilor de arsură și a plăgilor, precum și pentru realizarea inciziilor de decompresie. Ulterior intervenției, pacientul a fost spitalizat în Secția de ATI, unde a fost supus unei terapii complexe de reechilibrare volemică, monitorizare activă a șocului post-combustional, tratament post-operator de susținere a funcțiilor vitale, antibioterapie cu spectru larg, reechilibrare hidroelectrolitică, analgezie multimodală, profilaxie anticoagulantă și a ulcerului de stres. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, pacientul a decedat", se precizează în comunicat.


Luni seara, doi angajați de la RADET au fost răniți în timp ce lucrau în subteran la o conductă de termoficare, în zona Iuliu Maniu din București, în apropiere de Complexul Leu. Unul dintre ei a rămas prins în interior și a fost găsit mort. Al doilea a ieșit singur și a fost transportat la spital. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4905 secunde