Concurs A murit tânărul lovit cu lopata de mama sa

392

Articole de la același autor

Femeia din localitatea Seimeni, care și-a trimis fiul pe patul de spital după ce l-a lovit cu lopata în cap, va fi acuzată de omor calificat.
După două zile petrecute sub supravegherea medicilor, tânărul a decedat. În seara zilei de 21 ianuarie, Vasilica Gheorghe, de 52 de ani, și fiul ei, Liviu Curt, de 33 de ani, au băut împreună mai multe pahare de alcool. Bărbatul se afla în evidența medicilor deoarece era epileptic și avea probleme psihice. La un moment dat, cei doi s-au luat la ceartă, iar tânărul a devenit recalcitrant și a spart geamurile casei. Nervoasă, mama sa a pus mâna pe o lopată și i-a dat cu ea în cap. Deși plin de sânge, femeia nu a dat importanță că fiul ei ar putea muri și s-a dus la culcare. A doua zi, polițiștii din localitate au fost sesizați de un localnic că în casa vecinei se află tânărul rănit. Oamenii legii au chemat ambulanța care l-a transportat pe Liviu Curt la spital. Cu toate eforturile medicilor, tânărul a decedat la două zile după ce a fost internat.
Anchetatorii așteaptă acum rezul-tatul necropsiei, care va stabili dacă loviturile de lopată sunt cele care au condus la deces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8261 secunde