A prădat două mașini și a ajuns pe mâna polițiștilor

163
A prădat două mașini și a ajuns pe mâna polițiștilor - masini-1446489296.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au dat de urma unui individ care în noaptea de vineri spre sâmbătă a dat atacul la două autoturisme. Potrivit anchetatorilor, Ilie-Cristian Baciu este acuzat că a spart geamul lateral stânga spate al unui autoturism marca Skoda Octavia, care era parcat pe strada Vârful cu Dor. 


Oamenii legii spun că din mașină, individul a furat un radio CD marca "JVC", dar și o stație emisie-recepție. Păgubitul a precizat că prejudiciul este de 1.000 de lei. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că individul este suspect și de comiterea unui alt furt. 


Ilie-Cristian Baciu a spart geamul triunghiular al portierei stânga față de la o autoutilitară marca Mercedes Sprinter. Autoturismul era parcat pe aleea Pelicanului, iar din interior inculpatul luat o altă stație emisie-recepție. 


În acest caz, prejudiciul este de 600 lei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni de furt. El a fost reținut pe bază de ordonanță și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2063 secunde