A provocat un accident rutier în timp ce căuta un… GPS!

424

Un accident rutier a avut loc, ieri, la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei, din Constanța. Două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Polițiștii de la Rutieră ne-au declarat că șoferul unui autoturism marca Opel, cu numere de Ilfov, care circula pe strada Caraiman, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, cu numere de București, care circula pe Șoseaua Mangaliei, cu care a intrat în coliziune, iar din impact, Opelul a fost proiectat într-un autoturism marca Ford, cu numere de Prahova, care era oprit, pe strada Caraiman, să acorde prioritate mașinilor care circulau pe Șoseaua Mangaliei. În accident, au fost răniți și transportați la spital șoferul Opelului și șoferița care conducea mașina Ford.
Șoferul Daciei, Cătălin Cojocaru, de 29 de ani, din Constanța, ne-a declarat că șoferul vinovat de producerea coliziunilor, respectiv conducătorul auto al Opelului, ar fi spus că nu era atent la drum, el căutând, în momentul producerii coliziunii, un GPS.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Femeie spulberată de un Audi
Pagina a fost generata in 0.2681 secunde