Bătăușul de la Chirnogeni recidivează

A rămas fără splină după ce a fost bătut de Vasile Nica

2133
A rămas fără splină după ce a fost bătut de Vasile Nica - 2ae8f998e27224de167b2f6825eaf1ad.jpg
Un bărbat din Chirnogeni a ajuns, duminică seara, în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a fost bătut de un consătean.
Sâmbătă seara, Vasile Nica, de 37 de ani, și Dan Gavrilă, de 52 de ani, s-au întâlnit pe o stradă din Chirnogeni. Cei doi s-au luat la ceartă, iar Nica a sărit la bătaie. El l-a lovit pe bărbat cu pumnii și picioarele, lăsându-l întins la pământ, după care a plecat acasă.
De-abia duminică seara, Dan Gavrilă a început să se simtă rău iar rudele au chemat Ambulanța care l-a dus la spital. Pentru că avea hemoragie internă, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale de urgență în cursul căreia i-au extirpat splina.
Polițiștii au aflat despre acest caz abia după ce victima a ajuns la spital, pentru că Gavrilă nu îl reclamase pe agresor. Vasile Nica a fost reținut, ieri, pentru audieri. El a spus polițiștilor că era beat și s-a enervat deoarece Gavrilă nu l-a salutat. Bărbatul urmează să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare preventivă.
Vasile Nica este un vechi client al polițiștilor. El a fost acuzat, anul trecut, că a violat-o pe fiica concubinei sale. Mai mult, bărbatul este cunoscut printre oamenii din Chirnogeni ca fiind un bărbat violent, care își bate deseori concubina. Punctul culminant al scandalurilor dintre cei doi a fost atins, anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, atunci când femeia a plecat de acasă. Dispariția misterioasă i-a pus pe jar atât pe polițiști, cât și pe criminaliști. Vasile Nica a fost acuzat că și-ar fi omorât concubina și i-ar fi îngropat cadavrul. Răsturnarea de situație avea să vină însă a doua zi, când concubina lui s-a întors la familie și a spus că a stat ascunsă prin viile din comună, de frica bărbatului. În altă ordine de idei, luna trecută lui Vasile Nica i-a murit unul dintre copii, în vârstă de o lună. Medicii legiști au concluzionat că bebelușul a murit de frig și de foame.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1289 secunde