A șantajat luni la rând o familie din Valu lui Traian. Le-a luat peste 200.000 de euro

9439
A șantajat luni la rând o familie din Valu lui Traian. Le-a luat peste 200.000 de euro - arest2-1540122955.jpg
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Murfatlar, bănuit de comiterea unor infracțiuni de șantaj și loviri sau alte violențe.
Astfel, vineri, 19 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, orașului Murfatlar și localității Dăeni din județul Tulcea.


"Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ajutat de alți trei bărbați, ar fi comis faptele asupra a doi soți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe care i-ar fi șantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro", precizează reprezentanții IPJ Constanța.


Potrivit acestora, pe data de 17 octombrie, bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soți, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 și 40 de zile de îngrijiri medicale.
"În urma probatoriului a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, din Murfatlar, iar la data de 20 octombrie a fost prezentat Tribunalului Constanța, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arest. Ceilalți trei complici ai bărbatului arestat sunt cercetați în stare de libertate", mai explică oamenii legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5481 secunde