Caz incredibil la Constanța

A tăiat, intenționat, coarda de susținere unui alpinist utilitar!

1207
1
A tăiat, intenționat, coarda de susținere unui alpinist utilitar! - alpinist-1319394602.jpg
Un fapt incredibil a avut loc, sâmbătă, la Constanța. Un locatar al unui bloc de pe strada Dezrobirii i-a tăiat coarda de susținere de care era ancorat un tânăr care lucra la fațada blocului pe motiv că acesta îi murdărea zidurile apartamentului! Tânărul a căzut de la o înălțime de aproximativ 15 metri și doar printr-o minune el mai este încă în viață. El se află însă internat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Cu toate că bărbatul care a comis aceas-tă faptă reprobabilă a acționat cu intenție, accidentul putându-se solda cu moartea alpinistului utilitar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care au preluat ancheta, au decis cercetarea în stare de libertate a individului. Ei au dispus doar măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pe numele suspectului de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.
Costel Stoian, de 58 de ani, din Constanța, a recunoscut cu nonșalanță în fața anchetatorilor că a tăiat coarda de susținere de care era ancorat Gligore Ilea, de 31 de ani, din Constanța, în timp ce acesta efectua lucrări de renovare la fațada unui bloc de pe strada Dezrobirii, pentru că i-a fost murdărită fațada apartamentului.
Victima a fost transportată în stare gravă la spital, medicii fiind uimiți că aceasta a supraviețuit după ce a căzut de la o înălțime atât de mare. Gligore Ilea are fracturi la glezne, dar și o fisură la coloană, riscând ca, din cauza unui individ inconștient, să-și petreacă toată viața într-un scaun cu rotile.

Comentează știrea

geo
24 octombrie 2011
revenge

Pai rezolvarea ar fi simpla, nenea impuscat in centrul orasului, ca este clar a facut-o cu intentie, ori legat la fel dar la o inaltime mai mare si taiata apoi coarda, daca traieste e ok, daca nu asta e , cum spune englezu, bad luke

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1656 secunde