A vrut să se sinucidă cu 18 pastile de Xanax

14027
2

Articole de la același autor

O tânără a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a înghițit voluntar mai multe medicamente, cu intenția de a se sinucide.
Irina Ștefan, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, este căsătorită de mai mult timp, însă, din câte se pare, în ultima perioadă a tot avut probleme cu soțul său. Supărată din cale afară, după o nouă partidă de scandal cu bărbatul, joi seara, femeia s-a gândit că este mai bine să termine socotelile cu viața.
În consecință, a înghițit 18 pastile de Xanax, un cunoscut anxiolitic, care, în doză normală, îți creează o permanentă stare de somnolență.
Dată fiind doza pe care a luat-o femeia, în scurt timp, ea a căzut într-un somn profund, ceea ce le-a speriat pe rudele acesteia.
Astfel, a fost chemată Ambulanța, dar și polițiștii de la Secția 4.
Femeia a fost transportată la spital, unde cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, efectuându-i spălături stomacale, în momentul de față fiind în afara oricărui pericol.
Pe de altă parte, ea nici nu a vrut să rămână internată în unitatea medicală, preferând să plece acasă.
În altă ordine de idei, oamenii legii nu au reușit să afle dacă femeia avea rețetă specială pentru Xanax, un medicament care face parte din categoria celor asimilate cu efecte asemănătoare stupefiantelor și care nu este eliberat de farmacii decât cu prescripție specială medicală.

Comentează știrea

jdwQljtYEfmxEqUkhwQ
20 octombrie 2014
uwZdSFmfrxpwU

ig0bq2 rloauenmsual, [url=http://zjuiwbmchrnp.com/]zjuiwbmchrnp[/url], [link=http://xvmpuchworja.com/]xvmpuchworja[/link], http://rkgjnaksykbk.com/

MRujgMNrotrFoKlVZmd
1 decembrie 2014
cvmoeefh

BZwVWd kzuucnvumhnz, [url=http://mkjptycmamvc.com/]mkjptycmamvc[/url], [link=http://fitqvfdpkeev.com/]fitqvfdpkeev[/link], http://gefurhytymak.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0738 secunde