A vrut să-și arunce casa în aer cu ajutorul unei butelii

361
Joi, pe la miezul nopții, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța au fost solicitați să intervină la o adresă din localitatea Murfatlar, unde un bărbat era pe punctul de a-și da foc la casă.
Potrivit pompierilor militari, două autospeciale s-au deplasat la fața locului, respectiv pe strada Nicolae Labiș nr. 3, din Murfatlar, la gospodăria lui Gheorghe Gageanu, care a postat o butelie în leavingul casei, intenționând să dea foc locuinței. Speriați de moarte, vecinii au chemat pompierii. Din fericire, nu a avut loc vreo explozie, care să producă stricăciuni majore.
Ieri dimineață, pe la ora 7,30, pompierii militari au mai fost solicitați în localitatea Eforie Nord, pe strada BP Hașdeu nr. 31 B, unde ardea acoperișul unei case. Pompierii s-au luptat cu flăcările vreme de mai bine de două ore. Pagubele au fost majore: a ars acoperișul casei, o anexă de aproximativ 10 mp, mobilier, materiale textile, scule, accesorii electrice, bunuri ce aparțineau proprietarului Eugen Dragnea. Totodată, incendiul s-a extinst și la o casă aflată în vecinătate, aparținând lui Nicolae Voinescu, din care a ars 60 de mp din acoperiș. Se pare că focul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7625 secunde