Prejudiciu de 40.000 de lei după ce i-au spart casa și i-au furat mașina

374
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus, vineri, arestarea preventivă a trei tineri care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.
Ștefan Rujan, de 30 de ani, Adrian Croitoru, de 20 de ani și Marius Cosmin Jarnea, de 27 de ani, toți din Năvodari, sunt acuzați că, la data de 25 decembrie 2009, au intrat în locuința Stelianei Andrei, din Năvodari.
Ajunși în casă, cei trei au răscolit apartamentul și au luat 4.000 de euro, două verighete, un inel, un calculator, un televizor LCD, un sistem audio, un cuptor cu microunde și mai multe obiecte de îmbrăcăminte și cosmetice. De asemenea, tinerii au sustras și autoturismul femeii, ce se afla parcat în zona domiciliului, după ce, anterior, au sustras cheile acestuia din locuință. După ce s-au plimbat cu mașina furată și au transportat bunurile sustrase la locuința unuia dintre ei, cei trei au abandonat autoturismul Dacia 1310, în localitatea Nazarcea. Potrivit anchetatorilor, mașina a fost condusă de Adrian Croitoru care nu are permis de conducere. În ceea ce privește prejudiciul creat femeii, acesta este de aproximativ 40.000 de lei.
Ajunși pe mâna polițiștilor, oamenii legii aveau să descopere că cei trei mai comiseseră și alte infracțiuni.
Astfel, s-a descoperit că în seara zilei de 13 noiembrie 2009, Adrian Croitoru se afla într-un local din orașul Năvodari. Aici, el a sustras suma de 300 de lei și un telefon mobil marca Nokia.
De asemenea, la data de 10 noiembrie 2009, Marius Cosmin Jarnea a furat de pe o sârmă pentru uscat rufe mai multe haine, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 450 de lei.
Totodată, polițiștii au stabilit că în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2009, Jarnea și Croitoru au intrat într-o societate comercială din Năvodari, de unde au sustras băuturi alcoolice și suma de 3.500 de lei, prejudiciul produs fiind de 4.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5769 secunde