Accesorii auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

250

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă efectuează cercetări față de un cetățean român care intenționa să introducă în țară din Emiratele Arabe Unite, prin Portul Constanța Sud Agigea, într-un container, accesorii auto în valoare de peste 200.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 7 no-iembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat, în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud la un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Mureș. Administratorul societății comerciale este un cetățean român, în vârstă de 48 de ani, având domiciliul pe raza județului Mureș.

"În urma controlului, au fost descoperite 4.270 accesorii auto susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma de aproximativ 207.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde