FOCURI DE ARMĂ LA FRONTIERĂ! Ce spun polițiștii români despre marea captură

285
FOCURI DE ARMĂ LA FRONTIERĂ! Ce spun polițiștii români despre marea captură - focdearma-1541771001.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca – județul Botoșani au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, 51.988 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare totală de 570.000 lei, marfă ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca - I.T.P.F. Iași, în baza unor informații, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.


Astfel, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității de frontieră Sadoveni, județul Botoșani, un microbuz marca VW, înmatriculat în România, despre care dețineau informații că este folosit la transportul de produse din tutun.


"Colegii noștri au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă în acel moment persoanele aflate în microbuz au fugit pe câmpul din apropiere, abandonând mijlocul de transport. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Nici de această dată acestea nu s-au oprit. Imediat, au fost anunțate și autoritățile de frontieră din R. Moldova despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.", anunță polițiștii.


În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 51.988 de pachete cu țigări (1.039.760 țigarete), în valoare totală de aproximativ 570.000 lei.


Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, precum și microbuzul în valoare de 30.225 lei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracțională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5111 secunde