Accident Apuseni. Aura Ion va fi deshumată

204
Accident Apuseni. Aura Ion va fi deshumată - auraion-1400511567.jpg

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) a anunțat astăzi că, în dosarul accidentului aviatic din Apuseni, în perioada 12 - 16 mai, au fost audiați, în calitate de martori, opt controlori de trafic sol și controlori de trafic aerian din cadrul ROMATSA. În aceeași perioadă au fost audiați și doi angajați ai Școlii Superioare de Aviație Civilă și unul al Institutului Medico-Militar.


"Au fost solicitate relații suplimentare de la ROMATSA și Compania Națională Aeroporturi București-Băneasa", precizează PICCJ.

De asemenea, procurori din cadrul Secției parchetelor militare au dispus o nouă expertiză medico-legală în cazul Aurei Ion, întrucât concluziile raportului de autopsie din 10 februarie nu au fost avizate de Comisia de avizare și control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca.


Pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion și-au pierdut viața în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munții Apuseni, într-o zonă accidentată, la granița dintre județele Cluj și Alba. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4175 secunde