Pamela Anderson, violată în grup

449
1
Pamela Anderson, violată în grup - pamelaanderson-1400511024.jpg
Pamela Anderson a fost întotdeauna o femeie frumoasă și sexy, motiv pentru care mulți bărbați au visat la ea. Cei care nu au putut să se bucure de asta, au încercat să o facă cu forța, încă de pe vremea când blonda nu era cunoscută și nici nu apucase să se dezvolte suficient, scrie showbiz.ro.


"Nu am avut o copilărie ușoară. În ciuda faptului că am avut părinți iubitori, am fost molestată la doar șase ani de o bonă. La 12 ani am mers acasă la un prieten și fratele lui mai mare a încercat să mă învețe un joc. Apoi a ajuns să-mi facă masaj pe spate și m-a violat. El avea 25 de ani, iar eu doar 12″, a declarat frumoasa actriță, citată de presa internațională.


"Ulterior am reușit să-mi fac un iubit, însă acesta a crezut că este mai amuzant dacă mă violează în grup alături de prietenii săi. În acel moment mi-am dorit să nu mai trăiesc. Am vrut să nu mai exist pe acest pământ", a mai spus Pamela Anderson.


Comentează știrea

admirator
20 mai 2014
mda,

toate femeile devenite dive pe baza de poze nod, declara ca au fost violate, batute etc... de ce nu s-au plins atunci? devin ridicole!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4665 secunde