ACCIDENT BIZAR sau SINUCIDERE NEOBIȘNUITĂ la Șantierul Daewoo Mangalia

563
Un muncitor al Șantierului Daewoo Mangalia a murit, în această dimineață, după ce a căzut cu motostivuitorul pe care-l conducea, în apă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7,05 și imediat la fața locului au fost solicitați pompieri, scafandri și ambulanțierii. 

Corpul neînsuflețit al muncitorului, identificat ca fiind Daniel Rotaru, de 44 de ani, din localitatea 2 Mai, a fost scos din apă abia în jurul prânzului. A fost găsit în cabina utilajului, la aproximativ 19 metri adâncime.

În prezent la fața locului se află echipaje ale Serviciului Transporturi Maritime și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru a stabili împrejurările care au dus la decesul bărbatului. Oamenii legii oscilează între accident și sinucidere, având în vedere că muncitorul a venit la serviciu cu aproximativ o oră înainte de începerea programului și nu au găsit, încă, nicio dispoziție de muncă. "Nu ne pronunțăm, însă, deocamdată, urmează ca acest aspect să fie stabilit pe baza declarațiilor martorilor și actelor. De asemenea, există și camere de supraveghere în zonă, iar imaginile surprinse vor fi analizate", a declarat Marian Becheanu, director adjunct ITM Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Lovită pe trecerea de pietoni
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Monden : SMILEY, implicat într-un accident rutier
Pagina a fost generata in 0.3771 secunde