Accident în București! Doi bărbați au murit în parcul Politehnicii

208
Accident în București! Doi bărbați au murit în parcul Politehnicii - 41330405998-1355041868.jpg

Articole recomandate

Două persoane, de 32 și 35 de ani, au fost prinse, sâmbătă, sub un mal de pământ în curtea Universității Politehnică din Capitală, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenție, transmite realitatea.net.

Doi bărbați au fost scoși decedați de sub malul de pământ din zona Universității Politehnica din București, a confirmat, sâmbătă,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, cei doi bărbați erau îngropați într-un șanț adânc de aproximativ 3,5 metri. Intervenția celor cinci echipaje de salvare prezente la fața locului a fost foarte dificilă întrucât deasupra exista un mal de pământ susținut doar de rădăcinile copacilor, cu risc mare de prăbușire, a precizat Daniel Vasile.


Daniel Vasile a precizat că în zona producerii incidentului nu este niciun șantier și, cel mai probabil, cele două persoane săpau în căutare de fier vechi sau de alte materiale de construcție, completează sursa citată.

 


Citește mai mult...

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Lovită pe trecerea de pietoni
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Monden : SMILEY, implicat într-un accident rutier
Pagina a fost generata in 0.5687 secunde