Accident cu cinci mașini pe DN1: doi răniți

358
Accident cu cinci mașini pe DN1: doi răniți - dn1-1356873121.jpg
Traficul pe Drumul Național 1 se desfășoară cu dificultate, doar pe o singură bandă, duminică după-amiază, în zona stațiunii Sinaia, în urma unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, două persoane fiind rănite.
Potrivit datelor furnizate de Poliția Prahova, accidentul s-a produs la intrarea în stațiunea Sinaia dinspre București, în dreptul uzinei Mefin.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că vina pentru producerea acestui accident ar aparține unui șofer care a încercat să întoarcă neregulamentar, fără a se asigura.

În accident au fost implicate cinci mașini, iar două persoane au fost rănite, potrivit primelor informații de la fața locului.

La ora transmiterii acestei știri, trei dintre cele patru benzi ale DN 1 sunt blocate, iar traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă a drumului, pe sensul de urcare către munte, fiind dirijat de echipajele Poliției rutiere.

DN 1 este în continuare foarte aglomerat, duminică, pe Valea Prahovei, mii de turiști care vor petrece Revelionul la munte îndreptându-se către stațiunile din Prahova și Brașov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident pe DN1 soldat cu doi răniți
Pagina a fost generata in 0.354 secunde