Circulație blocată pe DN 1, în Brașov, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini

156
Circulație blocată pe DN 1, în Brașov, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini - dn-1357139441.jpg
Circulația rutieră este blocată, miercuri după-amiză, pe DN 1, între localitățile brașovene Codlea și Făgăraș, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația pe DN1 Codlea – Făgăraș este blocată pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localității brașovene Vlădeni.

Conform sursei citate, traficul este blocat în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulația pe DN 1 Brașov - Ploiești și DN 1A Brașov - Săcele - Cheia - Ploiești s-a desfășurat cu dificultate, miercuri, din cauza aglomerației, șoferii fiind sfătuiți să folosească rute alternative, cum ar fi Brașov - Pitești - București.

Aglomerația din trafic în ultima zi a mini-vacanței de Anul Nou este, de altfel, motivul pentru care miercuri, la ora 12.00, a fost luată măsura devierii circulației de pe DN 1, dinspre Brașov către Ploiești, pe DN 1A Săcele - Cheia.

Peste 2.200 de polițiști fac, miercuri, controale pe autostrăzi și drumurile naționale, în special pe traseele de la munte către orașe, pentru a depista șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice, a declarat marți, pentru MEDIAFAX, șeful Poliției Rutiere, Lucian Diniță.

Peste 10.000 de turiști și-au petrecut vacanța de Revelion în stațiunile de pe Valea Prahovei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident pe DN1 soldat cu doi răniți
Pagina a fost generata in 0.3148 secunde