Concurs Accident cu patru morți și trei răniți în stațiunea Mamaia

1544

Articole de la același autor

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani și-au pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar alți trei au fost răniți după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut în stațiunea Mamaia.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Alexandru Culicencu, de 21 de ani, din Constanța, conducea un autoturism marca "Peugeot 206" pe șoseaua din stațiune.
La un moment dat, el a pierdut controlul mașinii în care se mai aflau alți trei tineri, un băiat și două fete. Autovehiculul s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune pe care l-a doborât la pământ.
În urma impactului deosebit de puternic, pasagerii din autoturism au fost aruncați pe șosea, decedând pe loc. Șoferul a fost, imediat, transportat la spital, însă, în cele din urmă, a murit și el.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenției și a vitezei excesive.
Cei patru se întorceau, cel mai probabil, de la discotecă și se îndreptau spre casă. Șirul tragediei nu s-a oprit însă aici.
Un martor care trecea prin zonă a oprit autoturismul pentru a le acorda primele îngrijiri, iar un alt șofer a frânat brusc și a intrat în primul autoturism.
Ulterior, polițiștii au stabilit că cel de-al doilea șofer se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma acestei coliziunii, alte trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul accident.
Ieri, pe la locul tragediei s-au perindat de zeci de prieteni ai tinerilor, care au decedat, ei ducându-se să aprindă lumânări.
Polițiștii susțin că stațiunea Mamaia rămâne locul unde s-au întâmplat cele mai tragice accidente rutiere din ultimii ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9642 secunde