Accident de muncă în dana 32 a portului Constanța

430
În noaptea de luni spre marți, 19 spre 20 mai a.c., în dana 32 a portului Constanța a avut loc un accident de muncă ce s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat.
Potrivit subcomisarului Cerasela Miron, purtătorul de cuvânt al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cercetările efectuate la fața locului au scos la iveală faptul că Ilie H., de 38 de ani, din comuna IL Caragiale, județul Dâmbovița, fierar-betonist, în timp ce cofra un pilon de susținere a silozului care se construiește în apropiere a intrat în raza de rotire a utilajului de găurit solul, fiind prins între corpul utilajului și un cofraj metalic.
Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, fiind diagnosticat cu "traumatism toraco-abdominal acut închis forte prin strivire", el rămânând internat la secția reanimare-resuscitare. Medicii spun că omul se află în afara oricărui pericol.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6742 secunde