Dan Puric, în "Toujours l’amour", la Constanța

794
Spectacolul "Toujours l’amour" cu Dan Puric și Car-men Ungureanu, un succes internațional aflat în repertoriul Teatrului Național din București de peste nouă ani, se joacă la Constanța vineri, 23 mai, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Evenimentul este organizat de Școala Brâncovenească. Spectacolul în regia și interpretarea lui Dan Puric, pe un scenariu propriu, este o poveste de iubire într-un limbaj universal și relevă efortul său de a recrea un limbaj vechi în care teatrul și dansul transmit un mesaj dramatic.
Totodată, pe data de 26 mai, de la ora 18, în aceeași locație, Dan Puric lansează la Constanța volumul "Cine suntem?", o carte despre "taina identității personale și comunitare trăită și exprimată în și prin persoana autorului". Titlul volumului este dat de un capitol din carte al cărui conținut îl reflectă pe cel al unei serii de conferințe cu același nume, susținute de autor la București, Cluj, Oradea, Arad, Iași și Constanța.
"Antrenamentul de uitare la care este supus poporul român, astăzi, face ca gândirea și inima să se rotească pe loc și, din această rotire în gol, paradoxal, o dată cu trecutul, dispare și viitorul. El, omul de azi, pedalează zadarnic într-un prezent continuu. A locui cu ființa doar într-o dimensiune a timpului - și aceea distorsionată - înseamnă moartea lentă, dar sigură a identității", spune Dan Puric în cartea sa. Volumul este publicat la editura Platytera și este disponibil în librării cu un preț începând de la 18 lei.
Dan Puric conduce Compania Passe-Partout, pe care a înființat-o în anul 1999, alături de care a realizat spectacole precum: "Made in Romania", "Costumele", "Hic sunt leones", "Cei 150" și "Don Quijote".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6707 secunde