Accident grav, la Ovidiu, de Florii! O tânără de 18 ani a murit!

5668

Articole de la același autor

Polițiștii și cadrele medicale au fost sesizate, în seara de duminică, 25 aprilie, de producerea unui accident rutier la Ovidiu. Din primele informații, incidentul rutier a avut loc la intrarea în localitate, dinspre Constanța; au fost implicate două autoturisme. La sosirea cadrelor medicale, o tânără de 18 ani era în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, nu a mai putut fi salvată. Alte patru victime au ajuns la spital.
Cauza accidentului pare a fi, din primele cercetări, manevra de întoarcere pe linia continuă. Victima decedată era pasageră în mașina care a efectuat manevra fatală.


OFICIAL DE LA POLIŢIE
Astăzi, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism). În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.








Sursa foto: Facebook, Grup Orasul Ovidiu, Neacsu Catalin


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5417 secunde