ACCIDENT GRAV PE A2 / Parchetul a deschis dosar penal

394
1
ACCIDENT GRAV PE A2 / Parchetul a deschis dosar penal - 14976133125271570808454646830346-1478354728.jpg

Articole recomandate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis dosar penal în cazul accidentului în lanț produs sâmbătă dimineață pe autostrada A2, iar potrivit datelor actuale încadrarea este de ucidere din culpă și vătămare corporală însă nu au fost identificați deocamdată cei vinovați.


Potrivit informațiilor furnizate de polițiști la fața locului, un șofer de tir care nu a fost implicat direct în accident este martorul-cheie. El a văzut din timp ce se întâmplă, fiind la înălțime, și poate oferi informații despre mașinile care s-au tamponat la început.


A fost înregistrat dosarul, iar din primele date rezultă că încadrarea probabilă este de ucidere din culpă și vătămare corporală, având în vedere victimele. Nu e ușor cu încadrarea pentru că sunt foarte multe persoane vătămate, în diferite situații medicale, care pot evolua pe parcurs. Poate că va fi cu încadrare pe formă agravată, având în vedere numărul victimelor", a declarat, pentru Agerpres, Liliana Bănescu, prim procuror în cadrul instituției.


Liliana Bănescu a precizat că, deocamdată, datele din dosar sunt într-o fază preliminară, având în vedere că investigația în teren nu a fost finalizată, polițiștii făcând în continuare măsurători, determinarea alcoolemiei persoanelor implicate și culegere de alte probe.


Comentează știrea

adi
5 noiembrie 2016
cu trenul

Trenurile fac 2 ore intre Bucuresti si Constanta. S-a modernizat calea ferata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6042 secunde