Accident grav pe DN7: Șapte persoane, între care doi copii, sunt rănite

449
Accident grav pe DN7: Șapte persoane, între care doi copii, sunt rănite - accidentdn724025700-1532158906.jpg

Articole recomandate

Un acccident foarte grav s-a petrecut sâmbătă dimineață în județul Hunedoara. Șapte oameni au fost răniți, dintre care 3 au avut nevoie de descarcerare. Între victime se află și doi copii, unul de opt ani și unul de 13 ani, scrie romaniatv.net

Accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață pe DN 7, în zona localității Leșnic, între Deva și Ilia, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, ca urmare a unei depășiri neregulamentare. Potrivit ISU Hunedoara, trei dintre răniți au rămas blocați în mașini, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea fi scoși din autovehicule.

Pentru salvarea victimelor au fost mobilizate șase echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD, alături de pompieri militari de la unitățile din Deva și Ilia.

"Pompierii hunedoreni au fost implicați în operațiunile de salvare a șapte răniți rezultați în urma impactului dintre două autoturisme, pe DN7 la Leșnic. Pompierii salvatori ai Sectiei Ilia si Detasamentului Deva au ajuns rapid la locul accidentului si au constatat ca cei șapte raniți prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toți conștienți. Trei dintre raniti au ramas blocati in masini fiind scosi de echipele de descarcerare. Ranitii, printre care doi copii de 8 si 13 ani, au fost preluati de echipajele medicale si transportati la UPU Deva. Ranitii adulți au varste cuprinse intre 33 si 62 de ani", potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a ISU Hunedoara.

Victimele accidentului prezintă diferite traumatisme, unele fiind localizate în zona toracelui, abdomenului, fracturi și contuzii, conform evaluărilor făcute de medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, citați de Agerpres.

"Fetița de opt ani prezintă plăgi tăiate în regiunea inghinală, iar fata de 13 ani are un traumatism cranian și plăgi contuze frontal", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Traficul pe sensul de mers Deva-Arad este deviat pe rute ocolitoare până la finalizarea cercetării la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4103 secunde