Accident în lanț între Eforii: patru mașini lovite și șase persoane rănite

1424
Accident în lanț între Eforii: patru mașini lovite  și șase persoane rănite - ambulantaaccidenteforii-1312995642.jpg
Un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a șase persoane a avut loc, ieri dimineață, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, evenimentul rutier s-a produs din cauză că Alin Ariciuc, de 33 de ani, care conducea un autocar, cu numărul de înmatriculare BT-24-LIK, pe DN39, din direcția Constanța - Mangalia, ajungând la km 14+500, din cauză că nu a păstrat distanța regulamentară în mers, a lovit un autoturism marca Hyundai, condus de Ferener-Vari Alexandru Antonio, de 24 de ani, din Ploiești. Acesta din urmă a intrat într-o mașină Skoda, cu numărul de înmatriculare IF-04469, condusă de Valentin Lazăr, de 39 de ani, din București. Accidentul în lanț nu s-a oprit aici, pentru că autoturismul Skoda a fost proiectat într-o Dacia Papuc, cu numărul de înmatriculare BV-61-YIU, condusă de Cătălin Diaconu, de 50 de ani, din Brașov.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șase persoane. Au fost, așadar, transportați la spital Mirela Nicoleta Sacui, de 28 de ani, din Prahova, Gabriel Răzvan Enica, de 27 de ani, din Ploiești (pasageri în autoturismul Hyundai), Valentin Lazăr, Adriana Lazăr, de 38 de ani, din București, Alexandru Andrei Lazăr, de opt ani, și Eduard Constantin Lazăr, de 15 ani - șoferul și cei trei pasageri din autoturismul Skoda. Medicii i-au consultat pe cei șase, dar niciunul dintre ei nu a rămas internat în spital.

Cercetările polițiștilor de la Rutieră continuă, pentru a stabili cu exactitate cauzele exacte ale producerii accidentului rutier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde