Patron reținut pentru o evaziune fiscală de aproape trei milioane de lei

1531
Patron reținut  pentru o evaziune fiscală de aproape trei milioane de lei - teancurileievaziunefiscala-1312995382.jpg
Administratorul unei societăți comerciale din Constanța a fost reținut de anchetatori, el fiind suspectat că a evidențiat în contabilitate servicii de transport și cheltuieli care au avut la bază operațiuni nereale.

Polițiștii Serviciului de Investiga-rea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța spun că Stelian Tocia, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, în calitate de administrator al SC "Ascom Transport" Constanța, în perioada ianuarie 2008 - iunie 2010, a evidențiat în actele contabile cheltuieli care nu au avut la bază operațiuni reale privind achiziții de mărfuri (cereale, plante oleaginoase, utilaje), cât și servicii de transport.

Prin faptele sale, acesta ar fi cauzat un prejudiciu la bugetul general consolidat al statului în valoare de 2.700.000 de lei.

Pe numele lui Tocia, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Constanța a emis ordonanță de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, el urmând a fi prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1783 secunde