Accident în parcarea unui supermarket din Constanța! Un șofer a lovit un pieton, fugind de la locul faptei

444
Accident în parcarea unui supermarket din Constanța! Un șofer a lovit un pieton, fugind de la locul faptei - politistii1504199086538x33216545-1703340826.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier.
 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un pieton, ulterior părăsind locul faptei.


În urma accidentului rutier, pietonul a fost ușor rănit.


Ulterior, în jurul orei 13.40, conducătorul auto, respectiv un bărbat, de 53 de ani, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, precum și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.


În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3266 secunde