Accident în salina de la Praid. Nouă turiști răniți după ce un autobuz s-a izbit de un perete

559
Accident în salina de la Praid. Nouă turiști răniți după ce un autobuz s-a izbit de un perete - salinapraid-1343660876.jpg

Articole recomandate

Nouă turiști au fost răniți, astăzi, după ce autobuzul cu care coborau în salina Praid s-a izbit, în subteran, de peretele minei.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că trei din cei nouă răniți au leziuni mai grave, la fața locului aflându-se cinci ambulanțe din Harghita și Mureș. De asemenea, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, pentru transportarea la Târgu Mureș a persoanei cu rănile cele mai grave. Deocamdată se face evaluarea răniților și se va lua decizia la ce spitale să fie duși.

Directorul Salinei Praid, Sepordi Zoltan, a mai declarat că este pentru prima dată când se întâmplă un accident de acest gen. Sepordi a spus că ia în calcul fie ipoteză că șoferul a adormit la volan, fie că i s-a făcut rău.

'Accidentul s-a produs în subteran, unde autocarul care transporta turiști în salină s-a lovit de zidul minei. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. De aceea mă gândesc că fie i s-a făcut rău, fie a adormit la volan', a afirmat Sepordi Zoltan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde