Accident incredibil în județul Constanța

443
Accident incredibil în județul Constanța - accidentzonagaraalcoolemie094fot-1307974040.jpg
Vineri seară, în jurul orei

21,35, un accident rutier

care s-a petrecut în imediata apropiere a localității Amzacea s-a soldat cu rănirea a patru persoane: un căruțaș, un conducător de moped și doi polițiști, respectiv șeful de post din Amzacea și adjunctul său.

Polițiștii de la Rutieră spun că Eduard Nicolae Himiniuc condu-cea un moped, cu numărul de înma-triculare 1389 CT, dinspre Negru Vodă spre Constanța. În apropiere de Amzacea, el s-a ciocnit de o căruță nesemnalizată, care circula în fața sa, condusă de Marian Alinitei.

În urma coliziunii, mopedul a fost proiectat pe șosea, iar căruța în afara părții carosabile. Întâmplarea a făcut ca, din spate, să vină o mașină a Poliției, condusă de agentul șef adjunct Ștefan Dumitru, șeful de post de la Amzacea, iar în dreapta sa se afla agentul Valerică Petre, adjunctul său. Ei se aflau în timpul programului, dar mașina nu avea în funcțiune semnalele acustice ori luminoase.

Din cauza întunericului, polițistul Ștefan Dumitru nu a văzut mopedul care se afla pe șosea, astfel că a trecut peste el, după care autotu-rismul a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, izbindu-se de un copac aflat pe partea dreaptă a drumului.

Toate cele patru persoane au fost rănite în urma acestui accident, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța fiind internați șeful de post de la Amzacea, agent șef adjunct Ștefan Dumitru, și căruțașul Marian Alimitei.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Carmen Șerbănescu, ne-a declarat că s-a dispus întocmirea unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pe numele căruțașului Marian Alinitei, dar că cercetările vor continua pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că niciuna dintre cele patru persoane implicate în accident nu consu-mase băuturi alcoolice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Ucigași cu tărie-n… sânge
Pagina a fost generata in 0.6003 secunde