Incoruptibilii din Poliția Constanța

348
Incoruptibilii din Poliția Constanța - ciocarliadesuspolitiacirculatiec-1307466482.jpg

Un individ din Năvodari care a vrut să mituiască doi polițiști din Corbu s-a ales, ieri, cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.
Marian Mitea, de 27 de ani, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Mai exact, luni, 6 iunie, polițiștii din Corbu au făcut semnalul regu-lamentar de oprire șoferului unui autoturism, ei deținând informații că acesta nu avea permis de con-ducere pentru nicio categorie de autovehicule. Tânărul nu a oprit la semnul făcut de polițiști, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea mașinii, reușind blocarea ei în trafic și imobilizarea șoferului.
Individul a fost identificat și, simțin-du-se cu musca pe căciulă, le-a propus celor doi polițiști, agent principal Cristian Drăgan, și agent Alexandru Cocoloș, să le dea 2.000 de lei, iar aceștia să uite de problemele care abia le crease și, firește, să nu-i întocmească dosar penal.
Oamenii legii au ales însă să nu pice "în păcat", astfel că și-au anunțat superiorii și, ieri dimineață, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus efectuarea flagrantului. Marian Mitea a fost, așadar, prins în flagrant în timp ce înmâna polițiștilor suma de 2.000 de lei.
Individul s-a ales acum cu un dosar penal pentru dare de mită, dar nu va scăpa, cu siguranță, nici de acuzațiile privind conducerea unui autoturism fără a avea permis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Economie : DNA face reforma la Vamă
Pagina a fost generata in 0.5397 secunde