Accident mortal lângă localitatea Tuzla

538
Un accident mortal a avut loc în urmă cu două nopți în apropierea localității Tuzla.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în noaptea de marți spre miercuri, respectiv 8/9 aprilie a.c., în jurul orei 1, pe DN39, în afara localității Tuzla, Victoraș Guineea, de 38 de ani, din localitatea 23 August, conducea un autoturism marca Citroen, proprietatea lui Delmaci de Noglera Souza, cetățean spaniol. La un moment dat, în fața mașinii i-a apărut o persoană, pe care nu a mai putut-o evita, lovind-o în plin. Din nefericire, medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul victimei, care a decedat pe loc în urma impactului cu solul.
Pentru că bărbatul nu avea asupra sa documente de identitate polițiștii au demarat o serie de cercetări în vederea identificării lui. Într-un târziu, oamenii legii au stabilit că victima se numea Gelu Constantin, avea 51 de ani și locuia fără forme legale în localitatea Tuzla.
Din câte se pare, accidentul s-a produs din cauză că victima nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să traverseze drumul. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, dar s-a constatat că el nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3287 secunde