Accident rutier cu patru mașini implicate! Una dintre ele a intrat într-o patiserie

369
Accident rutier cu patru mașini implicate! Una dintre ele a intrat într-o patiserie - untitled-1649490170.jpg
Un accident în care au fost implicate nu mai puţin de patru maşini a avut loc sâmbătă dimineaţă în Bucureşti, la intersecția dintre șoseaua Mihai Bravu și strada Vatra Luminoasă. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuar şi a intrat într-o patiserie, scrie romaniatv.net

Angajaţii patiseriei au fost cei care au dat alarma, după ce s-au trezit cu SUV înăuntru. Trei femei se aflau la serviciu în momentul în care s-a produs carambolul.

La faţa locului au intervenit de urgenţă o ambulanţă SMURD şi un echipaj al pompierilor. Femeia aflată la volanul maşinii care a intrat în patiserie a reuşit să iasă singură din autoturism, pe uşa din spate. În stare de şoc, acuza dureri de cap, însă a refuzat să fie transportată la spital.

Șoferii celor două mașini care s-au ciocnit în intersecţie susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului, conform Antena3. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestului, însă niciunul nu consumase alcool. Nimeni nu a fost rănit, dar alte doua autoturisme au suferit avarii.




foto: Antena 3



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde