Un tânăr de 19 de ani și iubita lui, de 45, au ars de vii după ce s-au izbit cu mașina de un copac

1718
Un tânăr de 19 de ani și iubita lui, de 45, au ars de vii după ce s-au izbit cu mașina de un copac - img-1648462224.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 19 de ani și iubita acestuia, de 45 de ani, au murit după ce mașina lor s-a izbit de un copac și a luat foc. Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă Aradul de Timișoara. 


Tânărul își cumpărase autoturismul de curând și avea carnet de câteva luni. Cel mai probabil, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Mașina a luat foc și a ars ca o torță. Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victime, scrie observatornews.ro


"A avut loc un accident rutier grav pe D.N.69. Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat părăsește partea carosabilă și intra în coliziune cu un copac după care autoturismul este proiectat într-un alt copac moment în care ia foc. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale", se arată în comunicatul IPJ Arad.




Foto: observatornews.ro 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9696 secunde