ALERTĂ 112! Maşină căzută într-un canal cu apă, între Năvodari şi Corbu / UPDATE

903

Articole de la același autor

În urmă cu doar câteva momente, pompierii de la ISU Constanţa au fost solicitaţi să intervină pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Corbu. Din primele informaţii, se pare că o maşină a căzut într-un canal. Intervenţia salvatorilor este în desfăşurare. 


UPDATE - "Apelul la 112 a fost făcut de un participant la trafic care a văzut mașina în canal, nu a fost accident care să fi avut loc acum. Posibil să fie acolo de ceva timp. Echipajele nu au găsit pe nimeni în mașină, însă, pentru a ne asigura că nu sunt victime în canal, au fost solicitati și scafandri ISU care se deplasează către locul indicat cu două autospeciale și cinci scafandri.", explică reprezentanţii ISU Constanţa.


Ce spune Poliţia Constanţa


UPDATE - Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Năvodari și Corbu, într-un canal, se află un autoturism.


În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către orașul Năvodari, iar la un moment dat, din cauza exploziei unei anvelope, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, autoturismul oprindu-se în canal.

Atât conducătorul autoturismului, cât și un pasager, de 15 ani, au ieșit singuri din autovehicul.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0696 secunde