Video VIDEO. Accident în lanţ. Şase maşini, un autobuz şi o ambulanţă au fost implicate

923
VIDEO. Accident în lanţ. Şase maşini, un autobuz şi o ambulanţă au fost implicate - untitled-1645098378.jpg

Articole de la același autor

Accident în lanţ, în Cluj. Şase maşini, un autobuz plin cu pasageri şi o ambulanţă au fost implicate într-un accident, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informaţii, un autobuz al Companiei de Transport Public în Comun a intrat într-o ambulanţă care se afla în coloană. În urma impactului, un asistent medical a fost rănit.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 08.20, pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicate șase vehicule. Din primele informații, inițial s-a produs o coliziune față-spate, între un vehicul – mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția gării spre centrul municipiului, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea.

Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroșat un autovehicul aflat parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față-spate. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Cluj-Napoca, asistent medical din autospeciala SAJ, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate de specialitate pentru evaluări. Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3479 secunde