Accident rutier grav, soldat cu două victime! Un şofer ar fi pătruns pe contrasens

183
Accident rutier grav, soldat cu două victime! Un şofer ar fi pătruns pe contrasens - gsa16febr22accidentsb-1645009689.jpg

Articole de la același autor

Două femei au fost transportate, cu mai multe răni, la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN14, în afara localităţii Târnava, potrivit Poliţiei.



"Două persoane au fost transportate la spital. Din primele cercetări rezultă că şoferul autoturismului condus spre Mediaş, într-o curbă la stânga, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus dinspre Mediaş. Cercetările continuă in vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Un echipaj SMURD care mergea să preia un pacient a intervenit şi a preluat-o pe una din femeile rănite. Cealaltă femeie accidentată a fost transportată la spital de o altă ambulanţă SMURD.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD pe DN 14, Târnava, la un accident rutier produs între două autoturisme. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex feminin, de aproximativ 33 de ani, conştientă, care a fost transportată la CPU Mediaş policontuzionată. În accident au fost implicate două persoane, conştiente şi neîncarcerate. (...) Un echipaj SMURD aflat în drum spre un caz medical a oprit şi a acordat îngrijiri preluând cea de a doua victimă (femeie care acuza dureri în piept) implicată în accidentul de pe DN 14, Târnava", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8361 secunde