Carnagiu pe şosea, în această dimineaţă! 7 morți și 3 răniți, după ce un TIR, o mașină și o ambulanță s-au ciocnit

1443
Carnagiu pe şosea, în această dimineaţă! 7 morți și 3 răniți, după ce un TIR, o mașină și o ambulanță s-au ciocnit - ada1februarie2022001-1643698740.jpg

Articole recomandate

Şapte persoane au murit, azi, după ce o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, în zona localităţii ieşene Sârca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Ionel Roşu, a informat că cele şapte victime găsite inconştiente la faţa locului au fost declarate decedate, scrie Agerpres.


"Iniţial au fost anunţate cinci victime din camion şi autoutilitară, dar după sosirea echipajelor au fost identificate şapte victime inconştiente", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române informase, iniţial, că cinci persoane au fost găsite în stop cardio-respirator la locul accidentului.


Informaţia iniţială


Pe DN 28 Iaşi - Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile", preciza Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.


sursa foto: ISU Iasi/Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2767 secunde