Director AJOFM, mort într-un accident rutier cumplit

422
Director AJOFM, mort într-un accident rutier cumplit - ambulanta-1643632677.jpg

Articole recomandate

Marian-Cristinel Cîrloganu, director al Direcției Resurse Umane, Salarizare și Comunicare din cadrul AJOFM, a murit, în această dimineaţă, într-un accident provocat de un tânăr în vârstă de 25 de ani, scrie romaniatv.net

Potrivit primelor informaţii, tânărul în vârstă de 25 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin în maşina condusă de fostul director AJOFM Olt.

„La locul evenimentului au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii, din datele transmise la 112, ambii fiind încarcerați.

La sosirea echipajelor, unul dintre șoferi, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de medicul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, potrivit oltalert.ro.

În urma impactului, tânărul de 25 de ani a ajuns și el la spital cu fractură la un picior și traumatism toracic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3896 secunde