Elev mort în clasă, sub privirile colegilor! Fusese infectat cu Covid

1722
Elev mort în clasă, sub privirile colegilor! Fusese infectat cu Covid - ambulanta-1643285275.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a murit la școală, la o zi după ce a ieșit din izolare. Este vorba despre un elev în clasa a XII-a, de la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din Dorohoi.


Tânărul de 20 de ani fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar marți a ieșit din perioada de izolare impusă de lege. Acesta s-a întors la școală, însă spre seară i s-a făcut rău și a căzut în clasă, sub privirile colegilor, scrie antena3.ro


La fața locului a sosit imediat un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare. În primă fază, medicii au reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la Spitalul din Dorohoi. Acolo, însă, tânărul a intrat din nou în stop cardio-respirator.


Din primele informații, se pare că elevul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, iar coronavirusul i-ar fi agravat această stare medicală.


În timp ce era resuscitat, tânărul a fost testat și a ieșit pozitiv la COVID-19, în ciuda faptului că trecuse destul de mult timp de la primul test pozitiv.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a putea stabili cu exactitate cauzele morții tânărului, precizează sursa amintită anterior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3923 secunde