Tâlharii terorizează Constanța: un șofer de Uber și o femeie, jefuiți sub amenințarea cuțitului!

910
Tâlharii terorizează Constanța: un șofer de Uber și o femeie, jefuiți sub amenințarea cuțitului! - xtalharipericulosi-1643285621.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au reținut mai mulți indivizi, acuzați de comiterea mai multor tâlhării, în ultimele zile, în județul Constanța. Doi bărbați, de 26 și respectiv 30 de ani, sunt acuzați că au tâlhărit o femeie, iar după câteva zile, unul dintre ei a amenințat și tâlhărit și un taximetrist.

Potrivit oamenilor legii, în data de 24 ianuarie, cei doi suspecți au amenințat o femeie cu un cuțit, în domiciliul acesteia, și i-au sustras 700 de lei. Potrivit surselor noastre, cei doi se aflau la locuința acesteia pentru a întreține relații sexuale cu victima.

După două zile, pe 26 ianuarie, bărbatul de 26 de ani ar fi amenințat, cu un cuțit, un bărbat, șofer de transport alternativ - Uber, după ce l-a transportat din municipiul Constanța până în orașul Negru Vodă. 


La finalul cursei, victima ar fi fost deposedată de suma de 250 de lei. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

De asemenea, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au reținut un alt bărbat, tot de 26 de ani, acuzat că a tâlhărit un copil de un telefon mobil.

Fapta a avut loc în ziua de Crăciun, în jurul orei 14.10, pe o stradă din Constanța.

Totodată, bărbatul este suspectat de faptul că, la data de 9 decembrie 2021, în jurul orei 23.30, ar fi sustras, prin violență, suma de 350 de lei și o agendă, de la un bărbat, care se afla pe o strada din municipiul Constanța.

Persoana în cauză a fost reținută pentru, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2785 secunde