Constănțean agresat în cartierul Km 4-5, din cauza unui loc de parcare

1247
1
Constănțean agresat în cartierul Km 4-5, din cauza unui loc de parcare - xbataielocparcare-1643288495.jpg

Articole de la același autor

Spiritele s-au încins, miercuri seara, într-o parcare din cartierul constănțean Km 4-5. Victima, Gabriel D., de 29 de ani, a relatat că un bărbat din cartier i-a cerut să își mute mașina, întrucât ar fi parcat-o pe locul acestuia. Persoana vătămată a subliniat că în timp ce se pregătea să mute mașina, vecinul său a devenit recalcitrant, să îi aducă injurii și, la un moment dat, chiar să îl lovească cu pumnii și picioarele. „Ce ai, ești nebun? Vrei să mă omori!” – îi repeta victima agresorului său, în timp ce încerca să îi atragă atenția că situația a degenerat, de la un loc de parcare pe care urma să îl elibereze.

Sesizați, la fața locului au ajuns polițiștii Secției 5, care au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare din municipiul Constanța ar avea loc un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 29 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Anonymos
27 ianuarie 2022
Anonymos

direct o amenda penala de 100 de milioane sa ii vezi ce cumintii sunt si la urmatoare abatere sa se dubleze sa ii vezi si fara sa o poata anula in instanta cu x si y ca cunoaste el pe nu stiu cine

Pagina a fost generata in 0.551 secunde