TRAGEDIE RUTIERĂ! Fetiță de un an și părinții, morți după ce o șoferiță cu un bolid a depășit periculos. Copil de șapte ani, orfan

853
TRAGEDIE RUTIERĂ! Fetiță de un an și părinții, morți după ce o șoferiță cu un bolid a depășit periculos. Copil de șapte ani, orfan - accidentmortalsanmihai704x336-1648448077.jpg

Articole de la același autor

O tragedie a avut loc la Timișoara, acolo unde o fetiță de doar un an și părinții ei au murit într-un accident cumplit. Singurul supraviețuitor al familiei este un băiețel de șapte ani care a fost dus de urgență la spital. Totul, din cauza unei depășiri periculoase.



Impactul violent a avut loc pe drumul care leagă localitățile Săcălaz și Sânmihaiu Român.

Mașina în care se afla familia a ajuns în afara șoselei după ce din sens opus a venit cu viteză o șoferiță cu un bolid. Femeia voia să depășească mai multe mașini, iar kilometrajul blocat în urma accidentului arată că avea o viteză de 120 km/h.

”O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Roman, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto, soția acestuia în vârstă de 28 de ani și o fetiță de un an și trei luni au decedat, iar celălalt copil al familiei, un băiat de șapte ani, a fost rănit și transportat la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.





foto: opiniatimisoarei.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0763 secunde