Accident rutier cu șase victime în Eforie

1639
Accident rutier cu șase victime în Eforie - accidentrutiercusasevictime-1402324631.jpg

Articole de la același autor

Neatenția în conducere face victime în Constanța. O femeie de 38 de ani a provocat un accident rutier în urma căruia au fost avariate trei mașini, iar șase persoane au ajuns la spital. Evenimentul s-a produs duminică, în jurul orei 13.40.

Șoferița conducea un Citroen pe DN 39, drumul care leagă Constanța de Mangalia. Aceasta se deplasa dinspre Eforie Sud către Tuzla, pe a doua bandă. La un moment dat, ajungând în dreptul benzinăriei de la ieșirea din localitatea Eforie Sud, din cauza neatenției, conducătoarea auto a pierdut controlul volanului, astfel că a pătruns pe contrasens, unde a lovit o Skoda. În urma coliziunii, Citroenul a fost proiectat într-un BMW, în timp ce autoturismul marca Skoda a ajuns pe trotuar.

În urma impactului, șoferița care a provocat ac-cidentul, dar și o minoră de nouă ani aflată pe bancheta din spate au fost transportate la spital. Tot la unitatea spitalicească au ajuns și șoferul Skodei, dar și pasagerii din această mașină: doi bărbați, de 33, respectiv 60 de ani și o minoră de cinci ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Duminică, 08 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier GRAV la Eforie Sud
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Techirghiol
Vineri, 06 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.3707 secunde