Spulberat de mașină în timp ce încerca să traverseze Autostrada

270
Spulberat de mașină  în timp ce încerca să traverseze Autostrada - spulberatdemasina-1402324700.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 40 de ani și-a găsit sfârșitul, duminică dimineața, după ce a fost spulberat de o mașină care circula cu viteză. Evenimentul s-a produs pe Autostrada A4, în apropiere de comuna Agigea.

Victima muncea în Constanța și își primise salariul, așa că a plecat în grabă spre Călărași, localitatea de domiciliu. Nu era pentru prima oară când traversa Autostrada A4. Bărbatul era obișnuit să facă autostopul până acasă. N-a mai ajuns, însă, la destinație. O șoferiță care conducea o Toyota pe A4 l-a lovit din plin. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul nu a avut nicio șansă: piciorul drept i-a fost pur și simplu smuls de la gambă în jos, aterizând la câțiva metri depărtare de restul corpului.

Scenele desprinse dintr-un film de groază s-au produs în fața ochilor unui coleg de-al bărbatului. Îngrozit, acesta a sunat la 112, cerând disperat ajutor. Bărbatul, însă, a murit pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Pe de altă parte, șoferița care l-a lovit pe bărbat a suferit un atac de panică și a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia este din Norvegia, însă studiază Medicina în Constanța. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Duminică, 08 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier GRAV la Eforie Sud
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Techirghiol
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Sport : MOARTE ȘOCANTĂ a unui MARE FOTBALIST
Pagina a fost generata in 1.4333 secunde