Accident rutier grav cu un autocar

550
3
Un grav accident rutier a avut loc, ieri dimineață, pe drumul județean care leagă Negru Vodă de Mangalia. În urma incidentului, patru persoane au ajuns la spital. 

În jurul orei 6,30, Stelian Roncea, de 32 de ani, șofer pe autobuzul marca NAW, al Șantierului Naval Daewoo, se îndrepta dinspre Mangalia spre Negru Vodă. În timp ce rula pe DJ 391, în dreptul kilometrului 30, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabilul era acoperit de zăpadă). Mașina a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un Volskwagen Golf, care circula regulamentar. În urma incidentului, au fost răniți șoferul Volkswagenului, Daniel Putină, de 29 de ani și cei trei pasageri care îl însoțeau: Răzvan Stanciu, de 22 de ani, Lucian Cășuneanu, de 32 de ani și Bogdan Ion Harhată, de 25 de ani. Cei patru au fost răniți ușor. Pe de altă parte, au arătat polițiștii de la Rutieră, în autobuzul șantierului nu se aflau muncitori în momentul accidentului.

Comentează știrea

cetatean
8 martie 2012
minciuni

nu este adevarat .in primul rand urmele aratau ca autocarul a tras dreapta cat a putut drept ptr care inseamna ca masina a depasit linia de mijloc si a intrat in autocar...va rog sa investigati mai bine si apoi sa faceti afirmati de acest gen..

doar eu
8 martie 2012
minciuni

ati fost acolo sa vedeti ce s-a intamplat??? eu unu nu am vazut nici un ziarist sau reporter. cum puteti scrie despre ceva ce nu ati vazut. rusine

Marius
17 martie 2012

Autobuzul a ciupit frana si a derapat , nasansa celor 4 tineri a fost k se aflau la locul nepotrivit in acel moment, nococ k nu aveau viteza cei din wv k altfel erau morti , si asa baiatul care a stat pe bancheta din spate e grav ranit si nu se poate misca multe zile de acum in colo. Vinovatul trebuie aspru pedepsit si pus la plata. Marius din Loganu-l din spate. Am vazut accidentul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7566 secunde